Om oss

Espira Årølia  åpnet i aug. 2012 i flotte nye lokaler i Årølivegen. Vi ligger sentralt i det nye utbyggingsområdet på nordsiden av Molde Lufthavn, Årø og Rivalbanen. Espira Årølia er en topp moderne barnehage og har ca 110 plasser. I stedet for tradisjonelle avdelinger har vi to fløyer hvor barna er delt opp i 0-6 års grupper. Barnehagen har forskjellige typer temarom, så som rollelek, konstruksjonslek, drama/musikk, forming m.m. I tillegg har vi egen gymsal på 100 m2. I hver ende av bygget er det store garderobeområder og inngang til fløyene. Personalavdeling er i 2. etasje av bygget, med egen inngang.

Fakta

 • Åpningstid 07.00-17.00
 • Åpent 12 mndr. i året
 • Oppholdstid 20 -100%
 • Temarom som inneholder alle fagområdene i rammeplanen
 • Førskolegruppe (Skolespira)
 • Egen kjøkkenassistent
 • Sunn kost, varmmat to dager/uke
 • Fargekoder på dører, lett å finne fram
 • Gul = aktivitetsrom for barna
 • Blå = toalett og/eller stellerom
 • Grå = areal som personalet benytter (boder, vaskerom og kontorer)
 • Gymsal på 100 m2
 • Snekkerbod med tilhørende utstyr

 

Personvern og cookies