Barnehagen vår

AaroliaVelkommen til Espira Årølia barnehage!

Espira Årølia barnehage åpnet i August 2012 og framstår som en moderne og flott barnehage. Vi ligger sentralt i det nye utbyggingsområdet på nordsiden av Molde sentrum, og har gangavstand til flotte turområder i Årølia, Eplehagen og Rivalbanen. I tillegg benytter vi oss av et godt kollektivtransport-tilbud og ser oss rundt andre steder i byen vår.

Les mer om oss i vår årsplan

Espira Årølia barnehage er en topp moderne barnehage og har per i dag omtrent 110 barn fordelt på 6 avdelinger. Våre ansatte er opptatte av at barnehagen selv om den er stor og har mange barn, skal oppleves som et trygt og godt sted å være. Vi jobber mye med å dele barnegruppene i mindre grupper, slik at både barn og voksne kommer enda nærmere hverandre og dermed finner rom for å bygge gode og sterke relasjoner. Alle avdelingene har hvert sitt avdelingsrom, i tillegg til at vi har flere større fellesrom, samt egen gymsal. De yngste barna holder til i en fløy, mens de litt eldre barna holder til i fløyen på motsatt side av huset. Skolespirene våre, de som skal starte på skolen til høsten, er organisert som en ute-gruppe og er mye ute på tur i skog og mark i nærområdet. I løpet av våren 2019 planlegges det oppføring av egen gapahuk som skal fungere som et tilholdssted for denne gruppa. Dette gleder vi oss veldig til!

I barnehagen vår arbeider det ca. 25 fast ansatte. Vi har et godt arbeidsmiljø og scorer godt på Espira sine klimaundersøkelser – som sier noe om hvordan de ansatte trives og opplever jobben sin. Her arbeider det både menn og kvinner, og vi er like forskjellige som det barna som kommer til oss er. Felles for oss alle er at vi er veldig opptatt av å gi alle barn en fantastisk start på livet.

Fakta:

  • Åpningstid 07.00-17.00.
  • Åpent 12 måneder i året.
  • Fullkost-tilbud. Alle måltider serveres i barnehagen, varmlunsj hver dag og masse frukt og grønt.
  • Egen kokk.
  • Egen avdeling med Skolespirer (førskolebarna).
  • Gymsal på 100 m2
  • Snekkerbod med tilhørende utstyr.
  • Gapahuk i Årølia (våren 2019).

 

Personvern og cookies